a

a

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Β1 ΚΑΙ Β3 ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΙΟΝ

 Στο πλαίσιο των Διδακτικών Επισκέψεων το σχολείο μας προγραμμάτισε επίσκεψη τη Δευτέρα 22-04-2024 στην Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ.  Η επίσκεψη συνδέεται με το μάθημα της Τεχνολογίας  και ορίζεται από το Αναλυτικό Πρόγραμμα. Στόχος είναι οι μαθητές/-τριες, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας και να ενημερωθούν για τα στάδια παρασκευής της σοκολάτας.Στη διδακτική αυτή επίσκεψη θα συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες των τμημάτων Β1 και Β3  του σχολείου μας. Η αναχώρηση προβλέπεται να γίνει στις  8.45 π.μ. από τον χώρο του Δημαρχείου Χολαργού και η επιστροφή στις 13.30 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 4 ευρώ (μεταφορικά ).Τα χρήματα θα τα συγκεντρώνει ο ταμίας κάθε τμήματος.

         Για τη συμμετοχή του/της μαθητή/-τριας στην εκπαιδευτική επίσκεψη είναι απαραίτητο να αποσταλεί Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα/κηδεμόνα μέχρι την Παρασκευή 12-04-2024.

Οι δηλώσεις θα γίνουν  ηλεκτρονικά  μέσω του gov.gr

και θα αποσταλούν στο email: 1.gym.chol.ekdromes@gmail.com

Προσοχή!

Το θέμα του  mail  πρέπει να γράφει:

α) ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  ΙΟΝ

β) Το ονοματεπώνυμο του/της  μαθητή/-ήτριας 

γ) Το τμήμα.

     Σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης της Υπεύθυνης Δήλωσης ηλεκτρονικά, ο γονέας/κηδεμόνας μπορεί: να την υπογράψει αυτοπροσώπως στο Διευθυντή του σχολείου

 να την αποστείλει με το παιδί του, έχοντας θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής του στο ΚΕΠ.

    Σε περίπτωση αρνητικής δήλωσης ο/η μαθητής/-τρια θα παραμείνει υποχρεωτικά στο σχολείο

Στην υπεύθυνη δήλωση πρέπει να αναγράφεται:

«Ο/H υπογράφων/-ουσα ……………………….., κηδεμόνας του/της μαθητή/-τριας  ………………………….   της  Β΄… τάξης του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω / δεν επιτρέπω (επιλέγετε αναλόγως) στο παιδί μου να συμμετάσχει στη  διδακτική επίσκεψη   στην Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ  στην οδό Πειραιώς.

Η επίσκεψη  θα πραγματοποιηθεί  τη  Δευτέρα  22 Απριλίου 2024,  στο πλαίσιο του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου.  Κόστος συμμετοχής   4   ευρώ ανά άτομο.  Επίσης, δηλώνω ότι το παιδί μου θα πειθαρχήσει απόλυτα: α) στο πρόγραμμα της διδακτικής επίσκεψης, β) στις υποδείξεις των καθηγητών που συνοδεύουν και οι οποίες σχετίζονται με την ασφάλεια και την συμπεριφορά των μαθητών/-τριών, και γ) στον κανονισμό της διδακτικής επίσκεψης. Θεωρώ δεδομένο και αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τυχόν παρεκτροπές, ζημιές και απειθαρχία του παιδιού μου.»