a

a

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 Αγαπητοί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί,

      Καθώς πλησιάζουμε τις γιορτές του Πάσχα και της Ανάστασης, θέλουμε να αναδείξουμε τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

       Με αυτήν τη σκέψη, το Σχολείο μας στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του Φιλόπτωχου της Ενορίας μας, του Τιμίου Σταυρού Χολαργού.

       Συγκεκριμένα προτείνουμε να προσφέρετε: χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, σαπούνια, πελτέ ντομάτας, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, κονσέρβες, τα οποία θα διατεθούν προς υποστήριξη των ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη.

       Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργά, προσφέροντας τα προϊόντα αυτά, τα οποία θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε περισσότερους συνανθρώπους μας.

       Η παράδοση των εισφορών θα γίνεται στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου μας, μέχρι την Πέμπτη 25 Απριλίου. Την Παρασκευή 26 Απριλίου, οι μαθητές θα  παραδώσουν  τις εισφορές στο Φιλόπτωχο του Τιμίου Σταυρού κατά τον προγραμματισμένο εκκλησιασμό. Η χαρά της προσφοράς είναι ανεκτίμητη και η συμμετοχή σας θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την προσπάθεια.

       Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και την υποστήριξή σας σε αυτήν την πρωτοβουλία.