a

a

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β2 ΚΑΙ Β4 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ

 Στο πλαίσιο των Διδακτικών Επισκέψεων το σχολείο μας προγραμμάτισε επίσκεψη την Τρίτη 23/4/ 2024 στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ. Η Θεατρική Ομάδα «Μυθωδία» παρουσιάζει το σπουδαίο έργο του Μαρκ Χάντον «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;» διασκευασμένο για εφήβους και ολόκληρη την οικογένεια.Το βιβλίο του Μαρκ Χάντον αμέσως μετά την έκδοσή του μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και έχει ήδη κατακτήσει δεκάδες βραβεία παγκοσμίως.Διασκευάστηκε για το θέατρο από τον Σάιμον Στήβενς,έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς της ευρωπαϊκής δραματουργίας και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παγκόσμιου θεάτρου τα τελευταία χρόνια.

Στη διδακτική αυτή επίσκεψη θα συμμετέχουν οι μαθητές των τμημάτων του σχολείου μας, του Β2 και Β4.Η αναχώρηση θα γίνει στις 9.00 π.μ. από το χώρο του Δημαρχείου Χολαργού και η επιστροφή στις 13.00μ.μ. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 12 ευρώ (μεταφορικά  και  είσοδο).

Για τη συμμετοχή του/της μαθητή/τριας στην εκπαιδευτική επίσκεψη είναι απαραίτητο να αποσταλεί Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα/κηδεμόνα μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4/2024. Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις θα συμπληρωθούν και θα εκδοθούν μέσω του gov.gr στη διεύθυνση:  https://dilosi.services.gov.gr/create/q/templates. Στη συνέχεια θα αποσταλούν αποκλειστικά στο παρακάτω email:1gymchol23@gmail.com

Στο θέμα του email πρέπει να αναγράφεται πρώτα το τμήμα και μετά το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας.

Σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης της Υπεύθυνης Δήλωσης ηλεκτρονικά, ο γονέας/κηδεμόνας πρέπει να την υπογράψει αυτοπροσώπως και να την καταθέσει στο Διευθυντή του σχολείου ή να την αποστείλει με το παιδί του έχοντας θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής του σε ΚΕΠ. 

Σε περίπτωση αρνητικής δήλωσης ο/η μαθητής/τρια θα παραμείνει  στο σχολείο.

Στην υπεύθυνη δήλωση πρέπει να αναγράφεται:«…ότι (επιτρέπω/δεν επιτρέπω) ………………… τη συμμετοχή του παιδιού μου ……………………………….., μαθητή/τρια της ….τάξης, του τμήματος ……., να συμμετάσχει   στη διδακτική επίσκεψη στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ που θα γίνει στις 23/4/2024