a

a

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (ΜΑΙΟΣ 2017)

1η μέρα – Πέμπτη 4 Μαΐου 
7:00 Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Χολαργού και αναχώρηση για τη Μάνη. Άφιξη στη Σπάρτη στις 11:30 όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο Ελιάς και Ελληνικού λαδιού. Νωρίς το απόγευμα θα περιηγηθούμε στο Μυστρά. Το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο ΑΚΤΑΙΟΝ στη Σελινίτσα, δείπνο και διανυκτέρευση. 

2η μέρα – Παρασκευή 5 Μαΐου 
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Μονεμβασιά όπου θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της πόλης, θα επισκεφτούμε το σπίτι του Γ. Ρίτσου και το κάστρο με την εκκλησία της Αγ. Σοφίας. Αναχώρηση το απόγευμα για το ξενοδοχείο. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ομαδική έξοδος. Διανυκτέρευση. 

3η μέρα – Σάββατο 6 Μαΐου 
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το σπήλαιο του Διρού. Θα γίνει περιήγηση με τις βάρκες για όσους το επιθυμούν. Αναχώρηση για την Αρεόπολη πατρίδα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια στάση στον παραδοσιακό οικισμό Βάθεια. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφτούμε το γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο, Ομαδική έξοδος, Διανυκτέρευση. 

4η μέρα – Κυριακή 7 Μαΐου 
Πρόγευμα. Αναχώρηση για το Γύθειο. Περιήγηση στο αρχαίο και σημερινό επίνειο της Σπάρτης. Θα επισκεφτούμε το Ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης το οποίο στεγάζεται στον πύργο Τζανετάκη Γρηγοράκη. Θα κάνουμε μια στάση στο οινοποιείο Σπυρόπουλου και νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα. Άφιξη το βράδυ στο Δημαρχείο του Χολαργού.